ye-logo.v1.2

Дубль «Спортлідера+» привіз перемогу з Херсону

Спорт 1583
Фото: sportlider.km.ua

Хмельницькі футзалісти з мінімальною перевагою здолали команду «Продексім».

Хмельницький «Спортлідер-2», який виступає у Першій футзальній лізі України, зумів вивезти троє очок із Херсону, де обіграв місцевий «Продексім».
Дубль «Спортлідера+» підсилили гравці основної команди: Богдан Тимощук, Дмитро Михайленко та Олександр Педяш, а у першій четвірці вийшли гравці, які мають, хоч і невеликий, досвід ігор в Екстра-лізі: Руслан Шеремета, Дмитро Мартинюк та Сергій Філь.
І саме завдяки більш досвідченим партнерам хмельничани святкували «вікторію». У першому таймі Дмитро Михайленко розібрався з двома суперниками та відпасував на набігаючого Педяша – Олександр не схибив. Попри те, що господарі паркету зуміли зрівняти рахунок, проте після перепочинку Михайленко віддав ще одну гольову передачу, яку замкнув все той же Олександр Педяш.
Аби врятувати бодай нічию, тренер «Продексіма» замінив воротаря на п’ятого польового гравця. Але це не дало результату. Навпаки, «Спортлідер-2» був ближчим до того, щоб забити третій гол. Фінальна сирена ж зафіксувала рахунок 2:1 на користь хмельничан.

«Продексім» (Херсон) - «Спортлідер-2» (Хмельницький) 1:2 (1:1)
Голи: Сопільняк 18 – Педяш 9, 33.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую