ye-logo.v1.2

Троє пауерліфтерів з Хмельниччини стали чемпіонами країни серед юніорів

Спорт 2182
Іван Воронюк у вазі понад 120 кілограмів став чемпіоном України.
Іван Воронюк у вазі понад 120 кілограмів став чемпіоном України.. Фото: зі сторінки Івана Воронюка у "Вконтакті"

Ще одне “золото” на рахунку юнака з Волочиського району.

Вісім нагород різного ґатунку привезли з чемпіонату України, який проходив у Коломиї Івано-Франківської області, пауерліфтери з Хмельниччини. Серед юніорів одразу троє наших спортсменів піднялися на найвищу сходинку призового п'єдесталу.
Важковаговик Іван Воронюк з Хмельницького виграв золото у вазі понад 120 кілограмів, піднявши в сумі 735 кілограмів: присідання — 300 кілограмів, жим — 185 кілограмів та тяга — 250 кілограмів.
Також чемпіонами України стали: кам'янчанка Тетяна Шлопко та хмельничанка Ганна Бежевець. Тетяна виступала у вазі до 47 кілограмів і зуміла присісти з “вантажем” у 140 кілограмів, взяти 70 кілограмів у жимі лежачи, а тяга склала 125 кілограмів.
Результат Ганни Бежевець у вазі до 52 кілограмів склав 337,5 кілограмів: присідання — 140 кілограмів, жим — 67,5 кілограмів, а тяга — 130 кілограмів.
Ще одну медаль — бронзову - серед юніорів виграв Сергій Красій. Хмельничанин змагався у ваговій категорії до 83 кілограмів.
У першості серед юнаків та дівчат наші спортсмени здобули також чотири нагороди, але лише одну за перше місце. Це зробив Владислав Делик з Волочиського району у вазі понад 120 кілограмів. Подолян підняв півтони “заліза”: присідання — 200 кілограмів, жим — 100 кілограмів і тяга — 200 кілограмів.
Призовий п'єдестал підкорили також хмельничани Володимир Покатаєв (“срібло” у вазі до 59 кілограмів), Наталія Лиса (“срібло” у вазі до 63 кілограмів) та Дмитро Кушнір (“бронза” у вазі до 74 кілограмів). Також Наталія Лиса стала другою в абсолютній першості серед дівчат.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую