ye-logo.v1.2

Фестиваль середньовічної культури «Форпост» стане лицарським турніром

Афіша 3288
Фото: організаторів

Цьогоріч менш масштабне дійство у Кам‘янці-Подільському відбудеться у травні.

За словами організатора «Форпосту» Костянтина Пархоменка, в умовах війни дійство дещо переформатується: матиме менший масштаб та носитиме більше соціальний і патріотичний характер. Називатиметься оновлений фестиваль «Форпост. Дух воїна».
«Це буде лицарський турнір сімейного типу, розрахований на приїзд гостей цілими сім‘ями з дітьми. Заплановано більше соціальних заходів, наприклад, благодійний аукціон, - розповідає Костянтин. – Музична частина буде не такою потужною, як завжди. Але концерти відбудуться обов‘язково. Можливо, що крім українських гуртів виступатимуть і закордонні, які підтримують Україну. Ми якраз ведемо переговори з музикантами».
Також на гостей чекатимуть традиційні середньовічні розваги, танці та ярмарок.
Порівняно з минулоим роком змінюються дати проведення: замість кінця липня на початок травня. Фестиваль триватиме три дні – з першого по третє травня. Заходи відбуватимуться у фортеці та біля ратуші. Список учасників та програма уточнюється.
Нагадаємо, що фестиваль «Форпост» три роки поспіль відбувся у Кам‘янці-Подільському. У минулому році основні події фестивалю були перенесені на вали (у Нову фортецю). З такою ініціативою виступили працівники Старої фортеці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую