ye-logo.v1.2

На Хмельниччину перебралися сім’ї вимушених переселенців з Дебальцевого

Суспільство 2227
Фото: km.mns.gov.ua

Зустріли східняків і допомогли дістатися до нового житла рятувальники.

9 лютого за допомогою до Служби порятунку Хмельниччини звернулися дві сім’ї з Дебальцевого. Десятеро дорослих та двоє дітей до Хмельницького прибули з регіонального міжвідомчого координаційного штабу міста Києва. До цього вони перебували у Слов’янську.
“Співробітники ДСНС зустріли переселенців на залізничному вокзалі. Одну сім’ю одразу забрала родина для подальшого проживання у Хмельницькому, а другу рятувальники доставили до навчального пункту Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності у Хмельницькій області, де вони провели ніч. Уже зранку 10 лютого сім’я відправилася до рідні, що проживає в Новоушицькому районі”, - повідомляють рятувальники.
Крім того, із вимушеними переселенцями працювали психологи ДСНС, які надали емоційну психологічну підтримку для уникнення в подальшому негативних емоційних проявів і кращої адаптації в нових умовах проживання.
Нагадуємо контакти регіонального штабу з надання допомоги в переміщенні з районів проведення АТО, поселенні та соціальному забезпеченню громадян:
+38 (0382) 69-91-17;(цілодобово).
+38 (0382) 69-91-12; (цілодобово) або 101.
Також громадяни можуть телефонувати на Урядову «гарячу лінію» за телефоном 0 800 507 309.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую