ye-logo.v1.2

В результаті обстрілу Краматорська загинув один боєць із 8 полку спецпризначення

Суспільство 2981

У прес-центрі АТО повідомили, що атака була проведена орієнтовно о 12.30.

Бойовики обстріляли головний штаб АТО в Краматорську, загинули 3 людей, 15 – поранені, повідомляє Українська правда, посилаючись на голову Донецької обласної міліції В'ячеславу Аброськіну.
"Терористи нанесли артудар по Краматорську, район влучення снарядів – аеродром і вулиці поблизу", – зазначив він.
Активіст з Хмельницькогто Сергій Скоробагатий у соцмережі Фейсбук написав: «Наслідки ракетного удару по Краматорську один 200 з 8 полку спецпризначення 300 поки невідомо». Телефоном Газеті "Є" він підтвердив цю інформацію.
«Я дзвонив особисто до одного із заступників командира батальйону 8 полку спецпризначення, він сказав коротко: один 200-й, скільки поранених – невідомо», – повідомив Сергій Скоробагатий і додав, що з розмови із зам комбатом зрозумів, що «в них там жара!».


За інформацією Донецької ОДА станом на 13:30 загинули троє людей, ще 15 отримали поранення.
«За попередніми даними, вогонь вівся із використанням снарядів "Торнадо", з району населеного пункту Горлівка. Снаряди потрапили по летовищу, а також по приватному сектору на околицях міста Краматорська. Варто зазначити, що боєприпаси "Торнадо" знаходяться на озброєнні ЗС Російської Федерації. Маштаби руйнувань та втрати уточнюються", - зазначили у прес-центрі АТО.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую