ye-logo.v1.2

Кам'янець-Подільський район: чоловік убив бабусю палицею

Кримінал 2279
mvs.gov.ua
85-річна жінка проживала сама у будинку.. Фото: mvs.gov.ua

Підозрюваного міліціонери затримали за декілька годин. Той зізнався у скоєному.

У Кам'янець-Подільському районі 26-річний чоловік забив до смерті 85-річну жінку. Близько дев’ятої години вечора він пробрався до будинку самотньої пенсіонерки і жорстоко розправився з нею, нанісши кілька ударів палицею по голові.
Бабуся у своєму будинку проживала сама і останні кілька років практично не виходила з будинку. Жінці було важко пересуватися, та й із зором були проблеми — майже нічого не бачила. Доглядала за нею соціальна працівниця, яка й знайшла бабусю мертвою. У пенсіонерки був проламаний череп, а довкола все в крові.
Соціальна працівниця одразу ж зателефонувала до Кам’янець-Подільського райвідділу міліції.
“Правоохоронці почали опитувати сусідів, шукали можливих свідків, і вже за кілька годин встановили особу підозрюваного. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який з дитинства дещо відстає у розвитку, - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган. - Молодий чоловік одразу зізнався у скоєному і розповів, що увечері випив трохи вина і пішов у село. Чому забрів на подвір’я до пенсіонерки, змістовно пояснити не зміг. Біля вхідних дверей знайшов дерев’яну палицю, зайшов всередину і кілька разів вдарив бідолашну по голові.”
Лікарі діагностували у пенсіонерки відкриту черепно-мозкову травму та вдавлений перелом кісток склепіння черепа, від яких потерпіла померла на місці.
Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Щодо нього відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 - Умисне вбивство. Покарання — ув'язнення терміном від семи до 15 років. Слідство триває, зокрема, буде призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності підозрюваного.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую