ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відзначатимуть День закоханих по-туристичному

Афіша 2253

Спортсмени долатимуть смуги перешкод.

14-15 лютого відбудеться Відкритий Кубок зі спортивного (пішохідного) туризму в закритих приміщеннях серед студентів вищих навчальних закладів та молоді Хмельницької області. Мета змагань — залучити до здорового способу життя та удосконалення спортивної майстерності якомога більше молоді.

Організаторами змагань є Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді та Хмельницька обласна федерація спортивного туризму України за сприяння громадської організації «Енергія змін».

«Зареєструвалося понад півсотні учасників із Хмельницької, Тернопільської, Рівненської областей, - розповідає голова громадської організації «Енергія змін» Леся Гошовська. - Спортсмени змагатимуться на двох дистанціях: особиста смуга перешкод та смуга перешкод «зв’язки».

Змагання проходитимуть в залі громадської організації «Енергія змін» за адресою: вул. Курчатова, 6, третій поверх адміністративного приміщення заводу «Нева» До організації кубку долучилися також Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді та Хмельницька обласна федерація спортивного туризму України.

Програма змагань:
14 лютого
09.15 - 09.50 – відкриття змагань, показ дистанції, нарада представників.
10.00 - 18.00 – проведення змагань на дистанції "Особиста смуга перешкод"
18.00 - 19.00 – нарада представників і суддів.
15 лютого
09.00 - 17.30 – проведення змагань на дистанції "Смуга перешкод "Зв’язки"
18.00 – нагородження учасників, закриття змагань.
Телефон для довідок 096-767-72-11. Подати заявку на участь можна на електронну адресу [email protected].

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую