ye-logo.v1.2

На вокзалі у Харкові затримали хмельницького військового з гранатою

Суспільство 2165
Фото: plast.me

Чоловік віз додому ручну осколкову гранату.

На залізничному вокзалі у Харкові патрульні знайшли гранату у 20-річного військового з Хмельничини.
“На цокольному поверсі вокзалу інспектори патрульної служби лінійного відділу зупинили для перевірки документів молодого чоловіка. Як з’ясувалося, 20-річний молодик є військовослужбовцем Збройних сил України. Серед його особистих речей міліціонери виявили предмет схожий на гранату Ф-1 із запалом та запобіжним кільцем”, - повідомляє прес-служба управління МВС України на Південній залізниці.
Солдат з Хмельницької області пояснив, що їхав із зони проведення антитерористичної операції додому, а гранату вирішив прихопити із собою.
Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 410 - викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем. За такий злочин передбачене ув'язнення терміном до восьми років. Матеріали провадження передані до військової прокуратури для проведення подальшого розслідування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую