ye-logo.v1.2

Святкуємо дитячий день народження активно, креативно й з користю

Суспільство 19045

Щороку, коли настає це світле довгоочікуване свято, ми, батьки, сушимо голову, як же весело та оригінально його відсвяткувати.

 День народження у наших малюків тільки раз на рік, тому й хочеться, щоб дитяче свято запам'яталося надовго! Оскільки святкуванням у таких стандарт­них закладах, як кафе та ресторани, уже нікого не здивуєш, кореспонденти «Проскурівського телеграфу» намагалися зібрати найкреативніші, найсвіжіші та найцікавіші ідеї.

Боулінг
Навіть якщо ваша дитина ніколи не грала в боулінг і не знає, з якого боку підходити до доріжки, не відкидайте одразу ж такий варіант святкування дитячого дня народження. Адже, орендувавши одну-дві доріжки, ви зможете поєднати свято, відпочинок, розваги та спорт. Дітям такий «енергетичний мікс-коктейль» буде цікавим.
Пограти в боулінг в Хмельницькому як дорослим, так і дітям, можна в боулінг-клубі «Energy», що в ТЦ «Либідь-Плаза» на четвертому поверсі. Він має шість доріжок, які повністю комп’ютеризовані. Є табло, на яких діти зможуть бачити своє ім'я і результат гри. Зал боулінгу оснащений як традиційною системою, так і системою ультрафіолетового освітлення. Крім того, можна замовити й різноманітні частування для маленьких гурманів, адже навпроти кожної доріжки є столики. Для іменинників тут діє постійна акція – 50% знижки. Графік роботи боулінг-клубу: нд.-чт. з 11.00 до 02.00, пт.-сб. з 11.00 до 05.00.
Вартість доріжки для гри в боулінг: нд.-чт.: з 11.00 до 18.00 – 99,00 грн./год. (за студентським: 50 грн./год.);
з 18.00 до 22.00 – 119,00 грн./год.; з 22.00 до 02.00 – 169,00 грн./год. пт.-сб.: з 11.00 до 18.00 – 99,00 грн./год.; з 18.00 до 22.00 – 149,00 грн./год.; з 22.00 до 02.00 – 199,00 грн./год.
Забронювати доріжку ви можете і за телефоном: 78-76-01.

Лазертаг (лазерний пейнтбол)
Бажаєте з розмахом відзначити день народження своєї дитини? Тоді вам допоможе реалістична імітація лазерних бойових дій. Організацією та проведенням дитячих змагань з лазертагу в Хмельницькому займається екстрім-клуб «Поле бою».
Лазертаг (від англ. Laser – лазер, і tag – мітка), або лазерний бій, – це безконтактна спортивно-тактична гра, яка імітує реальні бойові дії із застосуванням оптико-механічних пристроїв і пристосувань. Вона проходить без больових відчуттів, що дозволяє брати у ній участь жінкам і дітям. Всілякі ігрові сценарії, велика дальність стрільби (до 150 м) і, практично, незалежність від погодних умов (автомат не боїться ні вітру, ні дощу, ні холоду) робить лазертаг максимально наближеним до ре­альних бойових умов.
Мінімальна кішість чоловік. Ло­кації для гри ви можете визначити самі й до вас приїде інструктор, а можете скористатися тими, які пропонує екстрім-клуб: гараж-
ний масив (біля телевежі), ліс («Царське село»), військова час­тина (9 км. від Хмельницького), ангар (околиці Хмельницького), острів на річці Південний Буг.
Вартість гри в Laser Tag для однієї людини різниться в будні та свята: вихідні та святкові дні –
3 години гри – 40 грн./год., 2 го-дини гри – 45 грн./год., година гри – 50 грн./ год.; у будні – 3 години гри – 30 грн./год., 2 години гри – 35 грн./год., година гри — 40 грн./ год. Для іменинника година гри безкоштовна, проте про свято слід заздалегідь повідомляти організаторів.
Довідки за тел.: 093-549-12-03, 067-383-26-45.

Казка на замовлення
Якщо ж ваш малюк ще зовсім «дрібнота» й не доріс до спортивних та екстремальних забаганок, можна спробувати замовити йому... казку. Організацією подібного свята в нашому місті займається багато служб як професійних, так і аматорських, але дитяча служба «Веселі клоуни» «засвітилася» тим, що працює не лише з дошкільнятами. Так, для малюків можна замовити казкові програми, а для старших дітей – квести й різноманітні пригоди.
Дитяча служба пропонує такі програми: «Коровай-коровай» – програма для малят 1-2 роки; «Супергерої в Монстер-хай» із Спайдерменом та Дракулаурою у головних ролях (від 4 до 10 років); «Принцеса фея» із феєю та ельфом (від 3-х до 9 років); «Веселе свято» з клоунами (від 3-х до 10 років), «Лунтік шукає друзів» з Лунтіком та Кузею (від 3-х до 8 років); «Країна дитинства» з Буратіно та Мальвіною (від 3-х до 8 років); «Острів скарбів» з піратами (від 5 до 12 років) тощо.
Вартість всіх програм: 30 хвилин – 450 гривень, 1 година – 590 гривень. У вартість входить: робота двох ведучих артистів, відеозапис свята, подарунок іменинникам, подарунки всім дітям, призи всім дітям (картинки, цукерки, стікери), музичний супровід, салют із мильних бульбашок, аквагрим (малюнки на обличчях), доставка артистів.
Докладна інформація за тел.: 70-50-50, 067-648-48-48.

Ковзанка.
Взимку дітям буде цікаво й весело покататися на ковзанах. Навіть, якщо хтось із компанії не вміє навіть стояти на них, не страшно. Заодно і навчиться, дітлахам так навіть веселіше буде. А потім втомленій і задоволеній малечі можна зайти попити чайку з тістечками в будь-якому кафе. Ціни на катку «Льодовиковий період», що на вулиці Подільській навпроти стадіону «Поділля», зранку й ввечері відрізняються: для дітей «ранішній» квиток коштуватиме 15 гривень, а вже «вечірній» – 30 гривень. Дорослі квитки – 30-40 гривень, студентські –
25-30 гривень. У вихідні дні вартість відвідування катка коштуватиме 40 гривень для всіх (ціни вказано за один сеанс, який триває 45 хвилин). Заточування ковзанів –
20 гривень, шкарпетки – 5 гривень. Для тих, хто не їздив на ковзанах жодного разу в житті, пропонуються послуги інструктора (15 хвилин – 25 гривень). Можна і в хокей спробувати пограти (в наявності хокейні та фігурні ковзани, які дезінфікують та просушують після кожного користування). У наявності ковзани різних розмірів (найменший – 25 розмір). Ковзанка працює щодня з 8.00 до 23.45.
Порада: уточнюйте графік сеансів, оскільки в деякі дні проводяться тренування і змагання.
Тел. для довідок: 063-600-01-46.

Екстрім-парк
Підійдуть також різні парки, де можна покататися на роликах, велосипеді, скейті чи пройти смугу перешкод у вигляді всіляких мотузок і перекладин. Відчути себе вправним паркуристом чи турнікменом можна в Хмельницькому «Екстрім-парку», який розташовується на
четвертому поверсі заводу «Нева» (вул. Курчатова, 6/5). Понад 900 кв. метрів тут відведені під скейт-бординг, велотріал, паркур та інші екстремальні види спорту. Як запевняють його засновники Олег Гришко та Денис Сідорук, аналогів їхнього закладу на Хмельниччині, а то й у всій Україні, немає. Щоправда, підійдуть такі розваги для уже дорослих дітей.
Вхід – 20 гривень (незалежно від тривалості перебування). Час роботи: з 16.00 до 20.00. Неділя та понеділок – вихідні. Тел. для довідок: 097-782-78-72.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую