ye-logo.v1.2

Хмельницькі боксерки привезли 13 медалей національної першості

Спорт 3057
Олена Карпюк з Нетішина (друга праворуч) виграла чемпіонат України.
Олена Карпюк з Нетішина (друга праворуч) виграла чемпіонат України.. Фото: dynamo-km.org

Чемпіонкою України стала Олена Карпюк з Нетішина.

Жіноча збірна Хмельницької області з боксу виграла тринадцять нагород у Чернівцях, де проходили Чемпіонат України серед молоді та юніорок і дорослий Кубок України.
Найбільше медалей на рахунку нашої молоді. Так, чемпіонкою України стала Олена Карпюк з Нетішина, яка виступала у вазі до 54 кілограмів і у фіналі перемогла Софію Загорську з Дніпропетровська. Близькими до “золота” були Анастасія Марушкевич (вага до 46 кілограмів) та Діана Гончар (вага до 52 кілограмів), але подолянки свої фінальні поєдинки програли і відповідно отримали нагороди за другі місця призового п'єдесталу.
Також серед молоді бронзові медалі виграли: Анастасія Лісінська та Наталія Ляндебурська (обоє у вазі до 50 кілограмів), Вікторія Яцюк (у вазі до 52 кілограмів), Анна Урбанська (у вазі до 60 кілограмів) та Анастасія Кагдіна (у вазі до 63 кілограмів).
На юніорському Чемпіонаті України з-поміж представниць Хмельниччини лише Діана Білецька пробилася до призової трійки. Вона здобула “бронзу” у вазі до 57 кілограмів.
А от Кубок України приніс Хмельниччині чотири медалі, три з яких — срібні. Віце-чемпіонками країни стали Вікторія Пастернак (вага до 54 кілограмів), Марія Боруца (вага до 75 кілограмів) та Ельвіра Папірович (вага понад 81 кілограм). Лілія Шевчук у вазі до 81 кілограма задовольнилася третім місцем.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую