ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за хабарництво ув’язнили керуючу справами райради

Кримінал 2232
Фото: business.ua

Зловмисницю покарали чотирма роками позбавлення волі.

Апеляційний суд Хмельницької області скасував вирок міськрайонного суду щодо колишньої керуючої справами однієї з районних рад, яку звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном у три роки.
Прокуратура не погодилась із неправильним застосуванням судом першої інстанції кримінального закону та невідповідністю призначеного покарання тяжкості злочину і особі засудженої, внаслідок м’якості.
«Державним обвинувачем у суді доведено, що засуджена у червні 2011 року сприяла своїй близькі родичці – колишній голові райдержадміністрації - в організації одержання 30 000 доларів США хабара від громадянина за передачу йому у власність двох земельних ділянок. Половину з цієї суми очільниця РДА отримала за пособництва керуючої справами районної ради», - повідомляє прокуратура Хмельницької області.
Відтак, згідно з вироком апеляційного суду області, за пособництво в одержанні хабара в особливо великому розмірі керуючу справами засудили до чотирьох років позбавлення волі, а також її позбавлено 9 рангу та 5 категорії державного службовця.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую