ye-logo.v1.2

Віктор Мглинець: Декілька пропущених голів на совісті воротаря

Спорт 1937
Фото: buksport.cv.ua

Головний тренер хмельницького «Спортлідера+» прокоментував нічийний результат матчу між хмельничанами та «Кардиналом-Рівне».

- Я рахую, була гра рівних суперників. І ми вели в рахунку, і Рівне – також. Одні доганяли, потім - інші. Була хороша гра, можливо, нічия – закономірна, - розповідає тренер «Спортлідера+» Віктор Мглинець. - Це те, що стосується гри. Щодо інших моментів – у мене також є претензії до суддівства. Чому нашого голкіпера вигнали, а їхнього - ні? Що стосується пенальті, я не бачив була там рука чи ні. Це дійсно момент, який викликає спір. Я розумію суперника, але і у мене є достатньо запитань. Тому нехай інспектор матчу вирішує хто правий, а хто ні.
- З турнірної точки зору чи влаштовує нас нічия?
- Ну звісно влаштовує. Ми залишаємось у першій трійці. Далі все залежить від нас. У «Спортлідера+» попереду важка гра з «Лукасом». Адже у Кременчуці специфічний зал та сильна команда. Від того, як ми зіграємо, залежить результат у турнірній таблиці.
- Друга четвірка не була зовсім «чистою».
- У нас проблеми із лавкою запасних ще з початку сезону. І те, що друга четвірка слабша за першу, також не секрет. Сьогодні, як і в багатьох інших іграх, результат «витягнула» перша четвірка. Друга, нажаль, зіграла, м’яко кажучи, невдало. Я розумію, що хлопці молоді, але хотілося б, щоб вони швидше дорослішали. На тренуваннях добре грають, а у офіційних матчах – не так сильно. Але це все психологія.
- Все ж таки, слабо зіграла друга четвірка чи голкіпер?
- Є пропущені голи на совісті воротаря. Є помилки, але їх можна віднести до того, що він раптово увійшов до гри. Давно не грав на рівні «Екстра-ліги». Він рятував у тих моментах, коли м’яч уже повинен був залітати у ворота, але пропустив необов’язкові голи.
- Чим заповнюватиме паузу «Спортлідер+» у чемпіонаті?
- Працюватимемо у тому ж ключі. Ніхто у відпустку не йде.

Нагадаємо, у суботу, 14 лютого, хмельницький «Спортлідер+» зіграв унічию із рівненською командою «Кардинал-Рівне» - 5:5.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую