ye-logo.v1.2

Тхеквондист з Кам'янця-Подільського став призером ще одного турніру у Туреччині

Спорт 1982
Фото: turkiyetaekwondofed.gov.tr

Цього разу Олег Маматов виграв бронзову нагороду міжнародного турніру класу G-1.

Слідом за “бронзою” клубного чемпіонату Європи з тхеквондо, кам'янчани Олег Маматов здобув нагороду такого ж ґатунку, але уже на міжнародному турнірі класу G-1 “Turkish Open”, який також пройшов у турецькому місті Анталія.
Спортсмен із Кам'янця-Подільського виступав у ваговій категорії до 37 кілограмів серед кадетів. Олег почергово здолав турка Ісу Касапу (8:4), француза Ціріана Равета (13:6) та Ібрагіма Канбуроглу (10:1). На жаль, у півфіналі подолянин поступився представнику Росії Георгію Попову (1:14) та фінішував третім.
А от повторити успіх клубного чемпіонату Європи Софії Хобтар (вага до 44 кілограмів) та Олександру Кадишу (вага до 45 кілограмів) не вдалося. Софія у першому ж поєдинку поступилася туркені Білжі Карабак (6:9), а Олександр, хоч і переміг місцевого тхеквондиста Фікрета Сенкуру (9:5), проте поступився росіянину Тімуру Латіпову (0:3).
Без нагород залишилися і Олександра Баранова (вага до 57 кілограмів) та Сергій Чайка (вага до 80 кілограмів), які змагалися серед дорослих. Олександра програла Аліні Кришньовій з Білорусі (4:6), а Сергій був сильнішим за турка Оркуна Атеслі (5:0), але слабшим за італійця Крістіана Клемента (1:3).
Загалом на міжнародному турнірі класу G-1 “Turkish Open” українці виграли одне “золото” та по чотири срібні і бронзові медалі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую