ye-logo.v1.2

У Ярмолинецькому районі пожежники врятували з полум’я трьох людей

Суспільство 1875
Фото: zakarpattya.net.ua

Мешканці будинку спали, а їхня оселя почала палати.

Сьогодні, 17 лютого, у селі Слобідка Глушковецька Ярмолинецького району зайнявся будинок. Про пожежу вогнеборців повідомили місцеві мешканці, коли помітили полум’я на покрівлі сусідської оселі.
“О 01:49 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт.Ярмолинці надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Космонавтів у селі Слобідка Глушковецька. Рятувальники, які прибули за вказаною адресою, через вікно побачили, що в одній із кімнат будинку працює телевізор. Працівники ДСНС почали стукати у вікно, але відповіді не було. Вогнеборці в засобах захисту органів дихання ввійшли до будинку, звідки вивели трьох людей 1974, 1981 та 1984 років народження, які спали”, - повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС України.
Як зазначають надзвичайники, пожежу, площею 20 кв. м. було локалізовано о 2:20, ліквідовано о 2:28, та не допущено розповсюдження вогню в житлові кімнати будинку. Як наслідок, xастково знищено покриття та пошкоджені речі домашнього вжитку. Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую