ye-logo.v1.2

Виборів у Старокостянтинові таки не буде. Остаточно

Політика 2212

Депутати обласної ради грошей не дали, а виборча комісія з цим змирилася.

За результатами голосування на тридцятій позачерговій сесії Хмельницької обласної ради депутати вирішили не вносити змін до обласного бюджету на 2015 рік, щоб виділити 335,5 тисяч гривень на проведення виборів.

Голова Хмельницької окружної виборчої комісії Микола Букацький, каже: рішення суду депутати виконали, претензій до них нема.

«Апеляцію до суду ми подавати не будемо, оскільки було дотримано всіх законів. Довибори у Стракостянтинові були важливі для громади округу, адже депутат, який склав повноваження, нічого не робив, а люди хотіли мати депутата, який займався б справою», – пояснив Микола Букацький.

Нагадаємо, Хмельницький окружний адміністративний суд зобов’язав Хмельницьку обласну раду підготувати та розглянути на найближчій сесії проект рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік і виділити 335,5 тисяч гривень на проведення проміжних виборів.

«Ми не зобов’язані переводити кошти на проведення виборів. Ці гроші краще спрямувати на допомогу постраждалим у зоні АТО», - сказав депутат обласної ради Ігор Добжанський.

Проведення проміжних виборів до Хмельницької обласної ради в одномандатному окрузі №22 (м. Старокостянтинів) було заплановано на 1 березня 2015. Мешканці міста мали обрати депутат на місце Анатолія Демида, який у листопаді 2014 року склав свої повноваження.

 

Даша Пастернак.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую