ye-logo.v1.2

Біометричні паспорти відтепер оформлятимуть у ще чотирьох райцентрах Хмельниччини

Суспільство 4230
Фото: myvin.com.ua

Також додаткова одиниця обладнання для сканування відбитків пальців з'явилася і в обласному центрі.

Ще у чотирьох районних центрах Хмельницької області з'явилася можливість оформлення біометричних паспортів для виїзду закордон.
“Завдяки поступовому збільшенню кількості робочих місць, на яких здійснюються оформлення заяв, отримання такого документу стало більш доступнішим для всіх охочих громадян”, - пояснює головний спеціаліст по зв'язках із громадськістю та ЗМІ управління Державної міграційної служби у Хмельницькій області Лілія Квятковська.
Відтепер отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм інформації (біометричний паспорт, - прим. автор) або виготовити закордонний паспорт за новим зразком можна ще у чотирьох районних секторах Державної міграційної служби Хмельницької області: Кам'янець-Подільському (вулиця Довга, 1), Ярмолинецькому (вулиця Чапаєва, 64), Старокостянтинівському (вулиця Попова, 2) та Шепетівському (вулиця Пархоменка, 16).
Також у Хмельницькому біометричні та звичайні паспорти для виїзду за кордон оформляють в обласному та міському управліннях Державної міграційної служби у Хмельницькому на вулицях Грушевського, 95 та Пушкіна, 15, відповідно.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую