ye-logo.v1.2

У 8-му полку спецпризначення спростовують інформацію про полонених бійців

Суспільство 4797
Фото: автора

Хмельницьких спецпризначенців під Дебальцевим не захоплювали бойовики, немає серед них ні вбитих, ані поранених.

Інформація про те, що бійці хмельницького 8 окремого полку спеціального призначення під час виконання бойового завдання потрапили у засідку та полон під Дебальцевим, - не відповідає дійсності. Про це офіційно заявило командування полку.
“Інформація, яку поширили ЗМІ, про захоплення у полон бійців 8-го полку спецпризначення, — недостовірна. Станом на 10 годину ранку 18 лютого жодного полоненого з нашої частини немає. Хлопці виконують завдання за призначенням у зоні АТО”, - сказав в.о.командира 8-го окремого полку спеціального призначення полковник Віктор Бусановський.
За словами Віктора Бусановського, немає серед спецпризначенців і “двохсотих” чи “трьохсотих”. Принаймні, такої інформації поки не надходило.
Полковник додав, що рідним і близьким бійців не варто хвилюватися, якщо хлопці не виходять на зв’язок. Це пов’язано з тим, що мережа мобільного зв’язку зруйнована, окрім того, у протидію засобам розвідки телефони бійці вимикають.

Разом з тим, станом на 13:25 18 лютого на сайті Міністерства оборони України досі залишається інформація про полон українських військових.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую