ye-logo.v1.2

Штурм СБУ у Хмельницькому. Версії силовиків, експертів, медійників

СБУ: бруківка проти куль 32176

19 лютого, у прямому ефірі, відбувся круглий стіл стосовно подій, що відбувалися під СБУ минулого року.

Це сталося рік тому, але в пам’яті – ніби вчора. 19 лютого минав рівно рік від штурму приміщення управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.
Двоє загиблих, п’ятеро поранених – це те, що стосується найціннішого – людського життя. До того ж, два тролейбуса, кілька автомобілів і понад два мільйони гривень з місцевих бюджетів. І це лише офіційна статистика.
Відтворити хронологію подій, дізнатися те, про що не було відомо тоді широкому загалу, почути офіційну точку зору і, можливо, подивитися на події річної давнини з кількох сторін… Саме це спробували зробити журналісти та керівники силових структур.
За круглим столом у редакції Газети «Є» зібралися: начальник управління Служби безпеки України у Хмельницькій області Анатолій Будовіцький, начальник Хмельницького міського управління МВС України Василь Птащук, експерт - генерал Олексій Денищик, видавець медіа-корпорації "Є" Сергій Іщук, редактор газети «Проскурів» Богдан Теленько, директор МТРК «Місто» Микола Крентовський, редактор хмельницької редакції газети «Експрес» Володимир Гординський та редактор сайту газети «Є» Алла Собко.

 

Трансляці відбувалася на http://www.ustream.tv/search?q=Круглий+стіл.+Штурм+СБУ+у+Хмельницькому+-+11

 

Коментарі:

Володимир 19.02.2015 10:33

"Слов'янський міськрайонний суд Донецької області засудив до двох років ув'язнення капітана 25-ї окремої повітряно-десантної бригади за "бездіяльність військової влади, яка призвела до важких наслідків". З вини командира розвідувальної десантної роти військової частини А1126 бойовики заволоділи чималим арсеналом зброї."
"Є" від 17.02.15р.
Чому одного судять за "бездіяльність", а тогорішний нач. СБУ проявив рішучість і ДІЯВ ЗГІДНО СТАТУТУ, має сидіди за гратами? Може в річницю розтрілу Майдана пора сказати правду: не варто було створювати цей безлад! Не варто було обдурювати людей і йти на безглузді жертви! І мають відповідати ті, хто виводив людей на ці майдани!!! ... А зараз вони при владі відкривають меморіальні дошки... А людей не повернути! І з часом люди оцінють хто чого вартий...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую