ye-logo.v1.2

На Хмельниччині суд виніс вирок у резонансній справі про подвійне вбивство

Кримінал 1919
Фото: ukranews.com

До довічного ув’язнення засуджено убивць керівника підприємства зі Славути та її чоловіка.

Славутський міськрайонний суд виніс вирок у резонансному кримінальному провадженні щодо батька та сина, котрих визнано винними в умисному вбивстві подружжя, розбої та незаконному заволодінні транспортним засобом.
Нагадаємо, у лютому 2014 року за невідомих обставин зі свого будинку у Славуті зникли керівник приватного підприємства та її чоловік. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. У ході слідства встановлено, що тоді із будинку також зникли цінні речі та автомобіль “Nissan”.
“Завдяки оперативним заходам, чітко скоординованим процесуальними прокурорами у взаємодії з працівниками райвідділу міліції, вдалося встановити місце знаходження зниклого автомобіля, який декілька разів перепродувався жителям різних областей. Негласними слідчими (розшуковими) діями встановлено місця фіксації мобільного телефону потерпілої – Славута, Одеса, АР Крим, - повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області. - Як з’ясувалось, цим телефоном користувався славутчанин, котрий проходив службу на військовому судні. Під час повернення додому його затримали правоохоронці.
Таким чином встановлено причетних до вбивства осіб – сина й батька, котрі з метою помсти за фінансові борги проникли до помешкання потерпілих, убили їх, пограбували, а щоби замести сліди злочину тіла вивезли на звалище на викраденому в господарів авто.
Державним обвинувачем на підставі беззаперечних доказів у суді доведено вину обох обвинувачених у вчиненні вказаних злочинів. Їх засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую