ye-logo.v1.2

Кам’янець-Подільський: місцевий мешканець вбив матір двох дітей

Кримінал 6876
mvs.gov.ua
Фото: mvs.gov.ua

Чоловік жорстоко познущався над кам’янчанкою, а тіло викинув у смітник.

Правоохоронці затримали вбивцю 26-річної жінки, тіло якої минулого тижня знайшли на смітнику у Кам’янці-Подільському. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який наразі перебуває під вартою. За словами підозрюваного, він майже нічого не пам‘ятає, списуючи все на сильне алкогольне сп‘яніння.
“У ході слідства з’ясувалося, що потерпіла 26-річна кам’янчанка того вечора святкувала день народження подруги в одному із розважальних закладів Кам’янця-Подільського. За кілька годин до вбивства познайомилася з підозрюваним, потім вони поїхали на таксі до нього додому, в один із гуртожитків міста, - розповідає слідчий Руслан Войтюк. - Там чоловік жорстоко познущався над новою знайомою та виволік її тіло на смітник. При огляді на тілі жінки виявили численні ушкодження та відсутність статевих органів.”
За даними правоохоронців, випадковим свідком спроби приховати жорстокий злочин став сусід підозрюваного, який прокинувся від жіночого крику. Спочатку чоловік подумав, що це звичайне з’ясування стосунків, але чим далі, тим крики ставали моторошнішими. Він вийшов у коридор, щоб з’ясувати, з якої квартири долинають голоси, і одразу наткнувся на підозрюваного, який тягнув тіло на вулицю. Чоловік, не гаючи часу, зателефонував до міліції і повідомив про побачене.
Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Тим часом у місті небайдужі люди уже збирають допомогу двом малолітнім діткам потерпілої, які залишились із бабусею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую