ye-logo.v1.2

Василь Птащук: “Я на 100% впевнений, що ніхто не хотів стріляти”

СБУ: бруківка проти куль 5286
Фото: з архіву

За словами головного міліціонера міста, люди йшли до СБУ, аби переконатися, чи на місці бійці підрозділу “Альфа”.

“Те, що там відбулося, ви всі знаєте, - сказав начальник Хмельницького міського управління МВС України Василь Птащук під час круглого столу стосовно подій біля СБУ минулого року. - Єдине, що я хотів би зауважити, відбулося це з дуже прикрої випадковості. Я на 100% впевнений, що ніхто з працівників не хотів стріляти по людях. Просто стався такий прикрий страшний випадок”.
На думку Василя Кіндратовича, дізнатися, хто організовував ці події, хто повів людей пікетувати СБУ, - не проблема. Відповідь на це дасть кримінальне провадження, порушене міською прокуратурою. Також у головного міліціонера міста є своя версія того, чому люди пішли до СБУ.
“Для чого йшли туди люди? Посидіти в кріслі начальника? - запитав Василь Кіндратович. - Тоді дуже багато говорили проте, що “беркутівців” та “альфівців” з областей відправляють до Києва, розганяти головний Майдан. Тому мета людей була побачити, чи є на місці “Альфа” чи немає”.
За словами Василя Птащука, якби можна було повернути час назад, він би взяв лідерів, яким довіряють люди, і показав, що “Альфа” на місці. Тоді жертв можна було би уникнути.

Коментарі:

Андрій Бай 22.09.2015 11:29

нічого б він не змінив,люди в все одно прийшли. Бо як не один .... пальнув би,так інший би.Історія і Доля-йдуть своїми шляхами,а це все бла бла бла

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую