ye-logo.v1.2

Під хмельницьким СБУ вшанували пам'ять Людмили Шеремет та Дмитра Пагора

СБУ: бруківка проти куль 5529

Саме рік тому хмельничанка отримала смертельне поранення, а юнак був убитий одним пострілом.

На річницю трагічних подій під управлінням СБУ у Хмельницькій області до відомства силовиків з квітами та лампадками прийшли десятки хмельничан. 19 лютого 2014 року тут смертельне поранення від кулі кулеметника правоохоронців отримала Людмила Шеремет, а Дмитра Пагора убили одним пострілом.
Хмельничанка Людмила Шеремет померла у лікарні 22 лютого 2014 року. Їй був 71 рік. Дмитру Пагору із села Хропотова Чемеровецького району у квітні б виповнилося 22 роки.

В переддень річниці подій під СБУ, у Хмельницькому на п'ятиповерхівці на вулиці Хотовицького, 11/2, де мешкала Людмила Шеремет, відкрили меморіальну дошку.  
Також у Хмельницькому Героїв Небесної сотні вшановуватимуть у п’ятницю, 20 лютого, на майдані Незалежності. О 10:00 відбудеться мітинг-реквієм, а також відкриють меморіальну дошку.

Нагадаємо, 18 лютого у Києві мирна хода протестувальників пішла до Верховної Ради. Закінчилася вона розстрілами протестувальників на Інститутській та втечею Януковича. З того часу тих, хто загинув назвали Небесною сотнею. Серед вбитих та поранених учасників Майдану було чимало хмельничан.  
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую