ye-logo.v1.2

Благодійний концерт "Врятуй життя" у стилі "95 кварталу"

Допомога 3375

У філармонії відбудеться концерт українських артистів для порятунку Альони Кудлюк.

Щоб зібрати кошти на лікування раку лімфи в артистки балету Академічного козацького державного ансамблю пісні та танцю "Козаки Поділля" Альони Кудлюк, у залі Обласної філармонії організовують благодійний концерт "Подаруй життя" за участі артистів України.
У програмі концерту українські гурти "Моторолла", "Чумацький шлях", "Безодня", команда "Вінницькі перці", скрипалька Мая Онищук, Міла Нітіч, квінтет "Mikst". За словами оранізатора концерту Майї Онищук вечір буде дуже різноплановий. "Вінницькі перці" проведуть концерт у дусі "95 кварталу", а "Безодня" гратиме кавер-версію.
"Для кожного артиста "Вінницькі перці" підготують жартівливий номер, про який ніхто, крім них, не буде знати. Тобто для артистів усе буде експромтом. Взагалі концерт не буде сумним, він буде драйвовий. Адже зараз усім не вистачає чогось легкого, веселого. Кожна команда підготує номер, обравши на свій вибір, що буде виконувати. До прикладу, я покажу свій кліп, продемонструю різні музичні жанри, які виконую", - поділилася Майя Онищук.
Концерт "Подаруй життя" відбудеться 3 березня о 19.00 в залі Обласної філармонії. Вартість квитка - 100 гривень, з 23 лютого їх можна придбати у касі філармонії. Довідка за телефоном 097-999-21-77. Всі зібрані гроші будуть передані Альоні Кудлюк на лікування лімфогранулематозу (раку лімфатичної системи). 

Даша Пастернак.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую