ye-logo.v1.2

У Дніпропетровську лікарі борються за життя бійця з Кам'янець-Подільського району

Суспільство 2786
У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова лікарі намагаються врятувати життя 32-річного бійця із села Думанів Кам
У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова лікарі намагаються врятувати життя 32-річного бійця із села Думанів Кам'янець-Подільського району. Фото: kp.ua та mechnikova.com

За волю до життя військові ескулапи дали подолянину прізвисько “Титан”.

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова лікарі намагаються врятувати життя 32-річного бійця із села Думанів Кам'янець-Подільського району, який отримав важкі травми, намагаючись втримати Дебальцеве.
“Поранений поступив до нас вкрай важким, - розповідає головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко. - Операція з його порятунку тривала довго. У нього відірвана рука, сильно пошкоджена нога. Лікарі робили все можливе, щоб стабілізувати пацієнта, намагаються врятувати його ногу.”
В обід хлопець все-таки отямився і відразу попросив у лікарів листок паперу і ручку.
“Поранений надходив до нас як невідомий, - пояснює Сергій Риженко. - Прийшовши до тями, він зібрав усі сили і написав ім'я та іншу інформацію про себе. Особливо нас вразила остання фраза хлопця: “Я вас всіх дуже люблю!”.
На листку паперу поранений військовий написав все найважливіше: ім'я дружини, дітей, свій вік і професію. Невідомим пораненим виявився 32-річний механізатор із села Думанів Кам'янець-Подільського району. Звати бійця Олег В. У нього є дружина Марина і двоє синів: Андрій та Дмитро.
Незважаючи на те, що солдат втратив близько трьох літрів крові, лікарі сподіваються, що він піде на поправку. Обіцяли після виписки віддати йому на пам'ять записку, написану між життям і смертю. А за волю до життя медики записали бійця до найміцніших і витривалих та навіть дали прізвисько “Титан”.

За матеріалами “Комсомольської правди в Україні”

Записка бійця української армії з Кам'янець-Подільського району

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую