ye-logo.v1.2

Хмельницький район: убив товариша з пневматичної рушниці

Кримінал 2477
Фото: mvs.gov.ua

А потім вирішив приховати злочин.

Трагедія сталася у Хмельницькому районі. Того вечора 34-річний підозрюваний і 39-річний потерпілий відпочивали в одній компанії на дачі у спільного знайомого. У руки захмелілим чоловікам потрапила пневматична рушниця. Чому підозрюваний вистрілив, з’ясовує слідство. Стрілець же стверджує, що не знав, що рушниця була зарядженою.
«На момент скоєння злочину у приміщенні літньої кухні, де сталося вбивство, нікого більше не було, і зловмисник вирішив скористатися цим. Оскільки видимих слідів та крові на потерпілому не було, він сказав, що чоловікові просто стало погано і закликав товаришів допомогти йому. Потерпілого намагалися привести до тями, та коли на виклик приїхав лікар, він уже був мертвий», - повідомляють правоохоронці.
Та висновок судмедексперта розставив все на свої місця — причиною смерті потерпілого стало проникаюче кульове поранення відділу аорти серця.
Наразі зловмисник перебуває під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Покарання - позбавлення волі терміном до 15 років. Слідчі дії в рамках кримінального провадження тривають.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую