ye-logo.v1.2

Бойовики ЛНР убили колишнього міліціонера з Хмельницького

Суспільство 3154
Фото: khmelnytsky.com

У зоні антитерористичної операції загинув боєць 30-ї окремої механізованої бригади Ігор Волошин.

Хмельниччина прощається із ще одним українським воїном, який загинув у зоні проведення АТО. 45-річний боєць 30-ї окремої механізованої бригади Ігор Волошин був убитий 31 січня у бою під селищем Чорнухине Попаснянського району Луганської області.
Ігор Олексійович Волошин народився у серпні 1969 року у селі Вільхівці Чемеровецького району. Закінчив Вільховецьку середню школу та Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справУкраїни.
П’ять років, із 1996 до 2001 роки, служив дільничним інспектором центрального відділу міліції Хмельницького МВ УМВС. Останнім часом працював монтером колії на Хмельницькій дистанції колії.
У серпні 2014 року Ігор Волошин був мобілізований до лав Збройних Сил України і на самих складних ділянках східного фронту боронив територіальну цілісність та незалежність України.
“Ігор Волошин був справжнім сином свого народу, палким патріотом, безстрашним чоловіком, який завжди хотів жити у єдиній та незалежній Українській державі й не міг залишатись осторонь тих подій, які розгорнулись на сході нашої країни. У боротьбі за свою свободу Україна втрачає найкращих своїх синів”, - йдеться на сайті Хмельницької міської ради.
Сиротами залишилися двоє синів двадцяти трьох та десяти років. Прощання з Ігорем Волошиним відбудеться у неділю, 1 березня, у селі Вільхівці Чемеровецького району. Віддати останню шану українському воїну хмельничани зможуть у суботу, 28 лютого, на майдані Незалежності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую