ye-logo.v1.2

Усім селом на Городоччині прощалися із загиблим у Дебальцевому піхотинцем

Суспільство 9349
скріншот з відео каналу "TV7+"
Фото: скріншот з відео каналу "TV7+"

Минулого тижня у селі Лісоводи поховали 36-річного Василя Остяка.

У селі Лісоводи Городоцького району більше тисячі людей в останню путь провели бійця 128-ї гірсько-піхотної бригади Василя Остяка. 36-річний Василь Володимирович загинув у Дебальцевому, потрапивши під мінометний обстріл.
“Василя Остяка мобілізували у серпні минулого року. Місяць він проходив навчання у Мукачевому, після чого у складі 128-ї гірсько-піхотної бригади відправився у зону АТО. Раніше Василь працював механізатором в аграрній компанії “2004”. Він загинув 17 лютого у Дебальцевому”, - розповідає сільський голова Ігор Дзера.
Односельчани згадують, що Василь був сумлінним працівником, добре розбирався у техніці, завжди готовий прийти на допомогу. Дружина Майя та дві донечки - дев’ятирічна Яна та шестирічна Валентина - бачили його востаннє під час відпустки у грудні. Аж 25 лютого тіло бійця привезли до рідного села, 27 лютого його поховали на місцевому кладовищі.

Фото надані Городоцьким телерадіопресцентром.

У Лісоводах сподіваються, що знайдеться живим ще один односельчанин - боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади Віктор Попик. Троє його побратимів запевняють, що бачили, як Віктор загинув у Дебальцевому, та ця інформація досі не спростована і не підтверджена. За словами Ігоря Дзери, в одному із шпиталів Дніпропетровська начебто знайшли схожого чоловіка, який втратив пам’ять. Рідні та односельчани не втрачають надії побачити Віктора Попика живим.
Нагадаємо, минулого тижня на Городоччині поховали бійця батальйону “Свята Марія”.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую