ye-logo.v1.2

На Хмельниччині підприємство "заробило" на ліках 100 тисяч гривень

Кримінал 2083
Фото: intvua.com

Медичні препарати продавали за завищеними цінами Хмельницькій обласній клінічній лікарні.

Одне з підприємств України в період з квітня по серпень 2012 року та з квітня по травень 2014 року на виконання відповідних договорів постачало до Хмельницької обласної клінічної лікарні медикаменти за ціною, яка згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України перевищує зареєстровану оптово-відпускну ціну.
“Таким чином, в результаті постачання медикаментів за завищеними цінами Хмельницькій обласній клінічній лікарні та бюджету області спричинено збитків на загальну суму понад 100 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України. - Наразі слідство триває. Підозрюваним загрожує обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
За матеріалами управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 191 “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем” Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую