ye-logo.v1.2

У Чемеровецькому районі віддали останню шану бійцю 30-ї окремої механізованої бригади

Суспільство 9879
сhemrada.org.ua
Фото: сhemrada.org.ua

Колишній міліціонер Ігор Волошин загинув на Луганщині, внаслідок тяжких поранень його тіло довго залишалось невпізнаним.

У селі Кузьминчик на Чемеровеччині 1 березня поховали 45-річного бійця 30-ї окремої механізованої бригади Ігоря Волошина. Військовослужбовець був убитий 31 січня 2015 року у бою під селищем Чорнухине Попаснянського району Луганської області. Як повідомляють у районній раді, внаслідок тяжких поранень тіло земляка протягом тривалого часу було невпізнаним, лише нещодавно завдяки ДНК-експертизі його було ідентифіковано.
Як писала газета “Є”, у серпні 2014 року Ігор Волошин був мобілізований до лав Збройних Сил України і на передовій боронив територіальну цілісність та незалежність України.
Аби провести в останню путь героя, у рідному селі Кузьминчик, де він народився, зібралися представники влади району, бойові побратими, рідні, близькі Ігоря Олексійовича та громадськість. У ході жалобного мітингу учасники церемонії прощання, утворивши живий коридор під час пам'ятної ходи, вигукували гасла “Герою України Ігорю - Слава”, “Слава Україні - Героям Слава!” та “Україна понад усе”.
Громадську панахиду за героєм провели у Божому храмі імені Петра і Павла. Поховали бійця АТО на кладовищі у с.Вільхівці. У Ігоря Волошина залишилися двоє синів двадцяти трьох та десяти років.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую