ye-logo.v1.2

Хмельницькі даішники знову боронитимуть Україну у зоні АТО

Суспільство 4270

Цього разу правопорядок на Сході країни охоронятимуть 15 подолян.

Працівники Державтоінспекції Хмельниччини вирушили на ротацію у зону проведення антитерористичної операції. У вівторок, 3 березня, 15 хмельницьких правоохоронців залишили рідні краї заради захисту Батьківщини на Сході України.
“Для несення служби у зоні проведення антитерористичної операції виїхали 15 наших працівників. Серед них співробітники ДАІ з Шепетівки, Кам'янця-Подільського, Шепетівки та інших міст області, - розповідає начальник Державтоінспекції у Хмельницькій області Дмитро Кийов. - У групі є старший, він під себе й підбирав команд. У нас всі хочуть поїхати у зону проведення АТО, таких, щоб відмовлялися — немає.”
За час проведення антитерористичної операції на Сході України побувало близько ста співробітників ДАІ Хмельниччини. Проте жодний даішник нашої області досі не отримав статуса учасника АТО.
“Нас забезпечили усім: паливно-мастильними матеріалами, боєкомплектом, засобами захисту. Хлопці вирушають з гарним настроєм. Будемо гідно виконувати покладені на нас завдання”, - запевняє старший групи Сергій Шемчук.
Для хмельницьких даішників це уже п'ята поїздка у зону АТО. Наші хлопці замінять своїх колег з інших областей.
“Їду уже другий раз. Перша поїздка була у червні. Будемо захищати Батьківщину, не допускатимемо терористичних проявів та забезпечуватимемо безпеку дорожнього руху у зоні проведення антитерористичної операції”, - ділиться інспектор відділу організації роботи дорожньо-патрульної служби управління ДАІ у Хмельницькій області Михайло Полагів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую