ye-logo.v1.2

ДТП у Полонському районі: потерпілий загинув, а винуватець утік

Кримінал 4625
mvs.gov.ua
Фото: mvs.gov.ua

Правоохоронці наразі розшукують водія, з вини якого сталася дорожньо-транспортна пригода.

У Полонському районі між селами Коханівка та Червоне у середу, 4 березня, сталася смертельна аварія.
Як повідомляє управління ДАІ у Хмельницькій області, близько 22-ї години невідомий автомобіль наїхав на гужову повозку, у якій сидів 42-річний житель села Каленичі Полонського району. Травми, що отримав чоловік, виявилися несумісні із життям і він помер на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Встановлено, що потерпілий зупинив коня, щоб щось поправити на возі. В цей час назустріч їхав автомобіль. Тварина злякалася і потягла власника під колеса автомобіля. Чоловік загинув на місці.

Водій автомобіля ані швидку, ані правоохоронців не викликав, а просто утік. Як з'ясували правоохоронці, невідомою машиною є «Daewoo Sens», якою керував 41-річний місцевий житель. У рамках розслідування призначено цілий ряд експертиз, зокрема, у водія взято кров на алкоголь.

Наразі міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Покарання — ув'язнення терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці розшукують винуватця ДТП.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую