ye-logo.v1.2

На Хмельниччині на вісім років посадили керівника держпідприємства

Кримінал 2191
Фото: veritas.ua

Через підробку документів він завдав державі збитків на 1,2 млн гривень.

Городоцький районний суд завершив розгляд кримінального провадження, яке розслідувало слідче управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів в області, стосовно колишнього виконувача обов’язків директора державного підприємства,
“Державним обвинувачем у суді доведено, що колишній керівник держпідприємства, яке спеціалізується на видобуванні та переробці корисних копалин, неодноразово підробляв первинні бухгалтерські документи та проводив по обліках підприємства безтоварні операції, - повідомляє прес-служба обласної прокуратури. - У такий злочинний спосіб завдав державі збитків на суму майже 1,2 мільйона гривень: умисно ухилився від сплати близько 600 тисяч гривень податків та вчинив розтрату бюджетних коштів на таку ж суму”.
Вироком суду його визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 191, частиною 1 статті 212, частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України. Засудженому призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з позбавленням на три роки права обіймати адміністративні посади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую