ye-logo.v1.2

На ротацію із зони АТО повернулися прикордонники оперативно-бойової комендатури (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство 4345

Більше, ніж через чотири місяці додому приїхали хмельницькі прикордонники, які охороняли кордон у Красноталівці на Луганщині.

Понад сотня прикордонників, дванадцять одиниць техніки і три доби в дорозі. Прикордонну комендатуру Хмельницький-1 у вечір суботи, 7 березня, зустрічали у Національній Академії Державної прикордонної служби України.

Колона з прикордонниками ще за десятки кілометрів до Хельницького, а поблизу академії уже на зустріч зі своїми рідними прийшли дружини, діти, батьки, матері, друзі і, звичайно ж, колеги та керівництво.

«Наші рідні! Слава Героям!» – такими словами та сльозами на очах зустрічали прикордонників біля академії.



«Дякую усім військовим за те, що вони гідно виконували свій обов’язок, відстояли кордони нашої держави, не дали пройти ворогу і несли з честю звання нашої академії», – коротко подякував хлопцям керівник, начальник оперативно-бойової прикордонної комендатури Олександр Андрушко.

Подарунком до 8 Березня назвав повернення додому комендатури виконуючий обов’язки ректора Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького полковник Олег Шинкарук.

«Чоловіки завжди готові робити ваше життя комфортним і дарувати вам подарунки. Один з них – повернення наших військових додому. Ми обіцяли, що до Міжнародного жіночого дня вони повернуться. Вони понад чотири місяці виконували своє завдання на важкому Луганському напрямку. Це ~ територія підвищеної інтенсивної діяльності диверсійно-розвідувальних груп та танконебезпечний напрямок», – повідомив Олег Шинкарук. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую