ye-logo.v1.2

Солдатом, якого знайшли мертвим на полігоні під Запоріжжям, виявився боєць з Красилівщини

Суспільство 4200
charivne.info
Руслана Яуса знайшли мертвим із ножем у серці у наметі на військовому полігоні.. Фото: charivne.info

Розслідування триває, але правоохоронці схиляються до того, що подолянин покінчив із життям самогубством.

Газета “Є” уже повідомляла про солдата з Хмельниччини, якого знайшли мертвим на військовому полігоні “Близнюки” під Запоріжжям. Ним виявився 34-річний боєць Руслан Яус - його по мобілізації призвав Красилівський районний військовий комісаріат.
Як повідомили у Хмельницькому обласному військкоматі, старший сержант Руслан Яус служив старшим оператором протитанкового взводу вогневої підтримки 23-го мотопіхотного батальйону 93-ї окремої механізованої бригади. Сьогодні, 11 березня, за красилівчанином вирушив автомобіль, який поверне його додому. Тіло Руслана Яуса знаходиться у запорізькому морзі.
“Руслана Яуса призвали 23 квітня 2014 року. Службу проходив у криворізькому батальйоні, а після його розформування був направлений на доукомплектування запорізького 23-го батальйону територіальної оборони. Перебував у зоні АТО, під Маріуполем, але через зловживання спиртними напоями був відправлений на “Близнюки”, в місце постійного базування батальйону. За попередньою інформацією, те, що сталося, схоже на самогубство”, - прокоментував “Індустріалці” заступник військового комісара Запорізького обласного військового комісаріату Михайло Логвінов.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую