ye-logo.v1.2

В одному з гуртожитків у Нетішині правоохоронці вилучили арсенал боєприпасів

Кримінал 2351
Фото: mvs.gov.ua

Звідки у двох хлопців 17-ти і 18-ти років гранати і набої, та з якою метою вони їх зберігали, з’ясовує слідство.

Розслідуючи крадіжку 41 000 гривень, ноутбука “Lenovo” та кредитної картки із офісу підприємства у Нетішині, правоохоронці виявили у двох місцевих жителів не тільки викрадене, а й цілий арсенал боєприпасів.
Як повідомляють у міліції, молодиків вирахували за декілька днів, коли вони через банкомат намагалися зняти гроші із викраденої картки. Камеру відеоспостереження хлопці завбачливо закрили рукою, але не здогадалися, що поблизу була ще одна, яка зафіксувала усі їхні дії.
“Завдяки відеозапису правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів 17-ти та 18-ти років. Під час обшуку в кімнаті гуртожитку, де проживали хлопці, міліціонери вилучили викрадені гроші, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України. - Окрім цього, на правоохоронців чекала несподіванка — цілий арсенал боєприпасів”.
Серед вилученого — два артилерійські снаряди, сім підривників до мін, дві гранати “Ф-1”, 1 корпус до протипіхотної міни, більше 100 різнокаліберних набоїв. Усе направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Звідки у юнаків стільки боєприпасів, та з якою метою вони їх зберігали, з’ясовує слідство. За цими фактоми відкриті кримінальні провадження за частиною третьою статті 185 “Крадіжка” та частини першої статті 263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую