ye-logo.v1.2

Радник міністра МВС хоче позбавити усіх звань та нагород військового з Шепетівки

Суспільство 2856
Фото: public.od.ua

Проти начальника відділу забезпечення шепетівської військової частини відкрили одразу два кримінальні провадження.

Народний депутат України та радник міністра МВС Антон Геращенко взяв під особистий контроль розслідування справи щодо начальника речової служби військової частини, яка розташована у Шепетівці. Військовослужбовець привласнював армійське майно та волонтерську допомогу.
“Минулої суботи був оприлюднений факт крадіжки військового майна у великих розмірах, офіцером однієї з військових частин у місті Шепетівка Хмельницької області, - пише на власній сторінці у “Фейсбуці” Антон Геращенко. - Для вивезення накраденого з приватного будинку негідника, який буде позбавлений всіх звань і нагород за рішенням суду, знадобилося три “КРАЗа” завантажених доверху. Беру розслідування цієї справи на особистий контроль.”
Народний депутат України та радник міністра МВС “вимагатиме від військової прокуратури і суду дати реальний термін злодієві, який обкрадає і без того убогу нашу армію”.
Нагадаємо, що начальника речової служби військової частини Шепетівки досі не затримали — одразу після обшуку військовослужбовець “захворів” і потрапив до лікарні, відтак його процесуальний статус досі невизначений.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую