ye-logo.v1.2

Міжнародні автоперевізники Хмельниччини подарували українським військам “КРАЗ”

Суспільство 2828

Вантажівку використовуватимуть для перевезення танків, бронетранспортерів та іншої військової техніки.

Українська армія отримала цінний подарунок від Асоціації міжнародних автомобільних перевізників Хмельницької області — вантажівку “КРАЗ”. Автомобіль поповнить одну із військових частин Збройних сил України.
“Купили вантажівку у Київській області, пригнали у Хмельницький та провели її капітальний ремонт, щоб вона повністю відповідала потребам армії, - розповідає керівник одного із підприємств з міжнародних автоперевезень Борис Кульбачний. - Автомобіль був “на ходу”, але довелося придбати нові акумулятори, стартер, перевірили електрику та освітлення, перебрали усю ходову, перефарбували. Зробили усе, щоб вона могла виконувати функції, які на неї будуть покладені.”
Члени Асоціації міжнародних автоперевізників Хмельниччини вклали понад 100 тисяч гривень у ремонт цієї машини, і це не рахуючи вартості самої вантажівки. Грошима на “КРАЗ” скинулися 50 підприємств-автоперевізників. До того ж, окрім сідельного тягача, Збройні сили України отримають і низькорамний напівпричіп-платформу, яким зможуть перевозити військову техніку.
“Щоб ця машина ніколи не потрапляла під обстріли, її водії були живі-здорові і, найголовніше, щоб якомога швидше закінчилася війна”, - з такими словами президент Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Леонід Костюченко передав ключі від вантажівки представнику Хмельницького обласного військового комісаріату.
“Даний “КРАЗ” вирушить на одну із баз Збройних сил України, звідки по розподілу буде направлений у зону проведення антитерористичної операції”, - пояснив заступник військового комісара Хмельницької області Володимир Гучок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую