ye-logo.v1.2

Красилівський район провів в останню путь старшого сержанта Руслана Яюса

Суспільство 6222
krasilov-rda.gov.ua
Руслана Яюса поховали на його батьківщині у селі Дружне.. Фото: krasilov-rda.gov.ua

Українського бійця знайшли мертвим на військовому полігоні під Запоріжжям.

 12 березня Красилівщина прощалася зі своїм земляком, який брав участь в антитерористичній операції на сході України і повернувся додому в труні.
Руслан Яюс народився 19 листопада 1980 року у селі Дружне у багатодітній сім’ї робітників Степана Трохимовича і Євгенії Олександрівни Яюсів. Серед п’яти дітей був четвертим.
У 1996 році закінчив Дружненську загальноосвітню школу. Навчання продовжив у Хмельницькому ВПТУ № 25 за спеціальністю «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», мав кваліфікацію регулювальника радіоелектронної апаратури та приладів.
Через два роки Руслана призвали до лав Збройних сил України. Строкову службу проходив зв’язківцем у Ялті. Після служби працював на ВАТ «Красилівський машинобудівний завод», ТОВ «Завод «Атонмаш», ТОВ «Старокостянтинівцукор». З 25 лютого 2013 року - електромонтером ПрАТ «Антонінське ХПП».
24 березня минулого року Руслана Яюса призвали у Збройні сили України. Старший сержант служив старшим оператором протитанкового взводу вогневої підтримки 23-го мотопіхотного батальйону 93-ї окремої механізованої бригади.
Перебував у зоні АТО під Маріуполем, згодом його перевели у місце постійного базування батальйону на військовий полігон «Близнюки» під Запоріжжям.
6 березня, близько третьої години надійшло повідомлення, що у казармі на військовому полігоні «Близнюки» виявили мертвого військового 1980 року народження. Ним виявився Руслан Яюс. У нього було ножове поранення грудної клітини, від якого він і помер.
Наразі слідче управління УМВС України у Запорізькій області з’ясовує усі обставини смерті військовослужбовця.
Руслана Яюса поховали на його батьківщині у селі Дружне.

За матеріалами Красилівської райдержадміністрації

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую