ye-logo.v1.2

Хмельничани пропагуватимуть позитивне мислення у тролейбусах і маршрутках

Суспільство 6331
Фото: надане активістами

Таким чином громадські активісти реалізують проект «Хмельницький — місто доброТИ».

З завтрашнього дня представники Міжнародного громадського руху (МГР) «АллатРа» у Хмельницькому розвішуватимуть у громадському транспорті мотиватори — таблички із добрими словами, висловами великих людей та позитивними картинками. Усе це — задля покращення атмосфери у транспорті та налаштування думок у бік добра, миру, любові та взаємодопомоги одне одному.
«Все починається з думки... Хочеться об'єднати хмельничан навколо таких вічних істин, особливо в наш важкий час, коли в тролейбусі, окрім політичних та воєнних тем з негативним забарвленням, нічого не почуєш», - пояснює голова Представництва МГР «АллатРа» у Хмельницькому Ігор Новосадюк.


Всього буде розміщено 400 аркушів з мотиваторами у різних видах громадського транспорту: 250 — у тролейбусах і автобусах та 150 — у маршрутках.


Цим проект «Хмельницький — місто доброТИ» не обмежується. Активісти планують проводити освітні проекти для шкіл та ВНЗ міста у форматі шкіл лідерів.
«Тренери навчатимуть особистісному та духовному росту як для досягнення власних цілей, так і для створення суспільства нового типу з духовно моральним вектором розвитку», - каже Ігор Новосадюк.
Ще один етап проекту — створення вуличних малюнків на закладах освіти, культури та спорту. Наразі художниця із Кишинеу Марія Ассорова розробляє серію ескізів. Незабаром розпочнеться пошук місць для стріт-артів.
Нагадаємо, що в минулому році активісти «АллатРа» зобразили синій лотос і знак АллатРа (символізує творчі сили та жіноче начало) на будинку по вул. Проскурівський, 105, а також "Дівчинку з книгою" на ЗОШ № 18.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую