ye-logo.v1.2

Подолянки здобули призові місця на Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій

Суспільство 1835
adm.km.ua
Переможців нагородили Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.. Фото: adm.km.ua

Юлія Рудик з Дунаєвецького та Мар’яна Гогот із Шепетівського районів привезли додому ІІІ-ті місця в номінації “За стильність оформлення та якісний інтерфейс”.

Учні загальноосвітніх і вихованці профільних позашкільних навчальних закладів Хмельниччини взяли активну й результативну участь у ІІ (фінальному) етапі XIV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт-2015”, який відбувся в Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Серед 104-х цьогорічних учасників були учні, студенти й дипломовані молоді спеціалісти – переможці І-го етапу з більшості регіонів України.
Як повідомляють в облдержадміністрації, за результатами конкурсних змагань та відповідно до підсумків журі Чемпіонату, Юлія Рудик з Дунаєвецького та Мар’яна Гогот із Шепетівського районів привезли додому призові ІІІ-ті місця в номінації “За стильність оформлення та якісний інтерфейс” в категорії “Програмування”.
Вихованку еколого-натуралістичного гуртка “Основи інформаційних технологій” Дунаєвецької станції юних натуралістів Юлію Рудик нагородили за авторську розробку програмного засобу “Програма для створення тестів”. Одинадцятикласниця Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району Мар’яна Гогот перемогла з авторською розробкою програми “Система інтерактивних міні-тестів”. Дівчат нагородили Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую