ye-logo.v1.2

На Хмельниччині злодії за дві ночі пограбували вісім автомобілів

Кримінал 2505
Злодії відчиняли дверцята за допомогою викрутки, проникали всередину і викрадали автомагнітоли та акумулятори.
Злодії відчиняли дверцята за допомогою викрутки, проникали всередину і викрадали автомагнітоли та акумулятори.. Фото: vidido.ua

Чотирьох “гастролерів” із Київської та Житомирської областей затримав експериментальний патруль.

Хлопці приїхали погостювати до родичів у Летичів, троє із них родом з Житомирської області, один – із Київської. Впродовж двох ночей підозрювані здійснили вісім крадіжок з автомобілів. Як зазначають у міліції, здебільшого обкрадали “Жигулі”, які не були обладнані сигналізацією. Відчиняли дверцята за допомогою викрутки, проникали всередину і викрадали автомагнітоли та акумулятори, збували крадене в Летичеві.
“Випадковий свідок, який побачив підозрілих молодиків біля припаркованого автомобіля, зателефонував на “102”. У той час неподалік перебував один із об’єднаних автопатрулів, який протягом чотирьох хвилин прибув на місце події. Така оперативність дозволила затримати крадіїв безпосередньо на місці злочину з речовими доказами”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Повідомляють також, що двоє із затриманих жителів міста Коростень вже були раніше судимі за крадіжки та зберігання наркотиків.
Наразі підозрювані перебувають у слідчому ізоляторі, їм уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 185 “Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую