ye-logo.v1.2

Керівник Красилівської РДА: інформація про моє п'яне водіння — неправда

Суспільство 3451
rgpravo.blogspot.com
Адміністративний протокол Феміда розглядатиме 30 березня.. Фото: rgpravo.blogspot.com

Чиновник відкидає звинувачення Державтоінспекції та шукатиме правди в суді.

У неділю, 15 березня, вночі працівники Державтоінспекції у Хмельницькому зупинили автомобіль, за кермом якого сидів перший заступник голови Красилівської районної державної адміністрації та водночас виконуючий обов’язки голови Красилівської РДА Роман Гавриленко.
За версією даішників, посадовець проігнорував червоний сигнал світлофора та ще й був у нетверезому стані. Проте звинувачення у цих правопорушеннях держслужбовець відкидає.
“Те, що стосовно мене склали протокол за п'яне водіння та оштрафували — неправда. Як вони взагалі могли відчути, був я п'яний чи ні, якщо я з машини не виходив? До того ж, співробітники ДАІ не пропонували мені вийти”, - коментує виконуючий обов’язки голови Красилівської РДА Роман Гавриленко.
Працівники ДАІ зупинили автомобіль посадовця через те, що він нібито проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора.
“Тієї ночі я їхав на автовокзал забирати дитину, яка приїздила з Одеси. Мене зупинили за перехрестям на Прибузькій, склали протокол за проїзд перехрестя Шевченка зі Старокостянтинівським шосе на “червоний”. За логікою, обидва перехрестя я проїхав на “зелений”, але, якщо у них є свідки чи докази, то хай доводять у суді. Проте до адміністративного протоколу відомостей про огляд на стан сп'яніння працівники ДАІ не вносили”, - запевняє держслужбовець.
На чиєму боці правда визначить Хмельницький міськрайонний суд. Адміністративний протокол Феміда розглядатиме 30 березня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую