ye-logo.v1.2

Родина Кіркорових піариться на «фінансовій допомозі» Андраніку Алексаняну

Культура 2683
з сімейного архіву
Бедрос Кіркоров двічі обіцяв допомогти Андраніку. Але далі порожніх обіцянок справа так і не дійшла.. Фото: з сімейного архіву

Насправді ж, ні Філіп, ні його батько Бедрос не дали жодної копійки на лікування та реабілітацію нашого талановитого земляка.

Матір юного співака Андраніка Алексаняна дуже здивувала, й, водночас, обурила інформація про «фінансову допомогу» родини Кіркорових її сину, яка з’явилася у російських та українських засобах масової інформації. Людмила Анатоліївна називає такі заяви черговим піар-ходом зіркової родини й запевняє: Кіркорови не перераховували жодної копійки на лікування та реабілітацію Андраніка.
Нагадаємо, що наш талановитий земляк наприкінці серпня минулого року переніс складну операцію на ногах в Ізраїлі, під час якої хлопцеві зробили вісім переломів. «Тоді лікарі запропонували нам: «Є можливість не лише вставити на місце суглоби, а й трохи «витягнути» Андраніка», – згадує мама юного співака. – Зараз у нього у ногах 42 шпиці. Зніматимуть їх, орієнтовно, у травні».
Після виписки із клініки в Андраніка Алексаняна почався довготривалий курс реабілітації. Проходить хлопець його в Ізраїлі – під наглядом лікаря, який робив йому операцію. Кілька разів на тиждень він оглядає Андраніка, спостерігає, як проходить процес зрощення й росту кісток, чи не вийшли з місць суглоби. Перші кілька місяців після хірургічного втручання наш земляк пересувався, здебільшого, на візку, адже ні кроку не міг ступити без сторонньої допомоги. А зараз – під наглядом лікарів-реабілітологів розробляє ноги й вчиться наново ходити.


Проведенню операції, яка коштувала 600 тисяч доларів, родина Алексанянів завдячує, у першу чергу, бізнесмену з вірменським корінням, якого не залишила байдужою доля їхнього талановитого сина й який просив не афішувати його ім’я у пресі. Він оплатив Андраніку і половину курсу реабілітації. Решту ж – допомогли зібрати небайдужі до хлопця люди. «Нині ж Кіркорови намагаються приписати собі чужу благодійність, – обурюється Людмила Анатоліївна. – Тому я просто зобов’язана пролити світло на це питання й спростувати заяви Бедроса Кіркорова, який намагається виставити себе у ролі мецената Андраніка».
До речі, це вже не перший випадок, коли Кіркоров піариться на допомозі у лікуванні Андраніка Алексаняна. Після перемоги хлопця у 2011 році на «Дитячій Новій хвилі», Кіркоров-старший обіцяв взяти шефство над нашим талановитим земляком та виділити 100 тисяч євро на операцію. Однак далі слів тоді справа так і не дійшла.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую