ye-logo.v1.2

Мер Кам’янця-Подільського розповів, чим заслужив звання “Людина року”

Суспільство 5547

З урочистої церемонії вручення премії Михайло Сімашкевич повернувся з перемогою, залишивши позаду одинадцятьох конкурентів у номінації “Міський голова”.

Цими вихідними, 21 березня, у Києві відбулась 19-а загальнонаціональна програма вручення премій “Людина року-2014”, де почесне звання отримав і мер Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич. Нагадаємо, разом з ним у номінації “Міський голова” (серед 12 попередніх претендентів) до фіналу дійшли очільник міста Бровари Ігор Сапожко та мер Одеси Геннадій Труханов.
За словами Михайла Сімашкевича, почесну нагороду заслужив не він сам, а всі мешканці Кам’янця-Подільського, які попри складний рік трималися разом і працювали на благо міста.
“Вважаю, що це перемога не моя особисто, а всієї громади Кам’янця-Подільського, бо міський голова без громади – це пересічний кам’янчанин Михайло Сімашкевич. Разом ми єдина велика родина. Без щоденної праці кожного кам’янчанина на благо нашого міста, без тієї любові жителів, які тут проживають, було б неможливо досягти такого результату, - зазначив Михайло Сімашкевич. - До того ж, 2014 рік - рік кардинальних змін, і він був досить важким. Попри те, що ми щоденно зіштовхувалися з проблемами з казначейськими рахунками, які не фінансували ніякі роботи, кожного торкнулася війна на Сході. І хоча жителі міста мали всі необхідні блага: тепло, воду, світло, всі переймалися питанням, а як там ті, хто на передовій”.
На думку мера, у 2014 році місто досягло найбільших результатів із залученням інвесторів. Окрім того, Кам’янець-Подільський — перше місто в Україні, яке на 20% стало енергетично незалежним від газу. Ще одне, що відрізняло його від інших, - це спокій впродовж усього 2014 року.
“Щиро вдячний всім, хто завжди підтримує Кам’янець, допомагає в реалізації ідей та проектів, спрямованих на його розвиток. Я неодноразово говорив, що таких гостинних та життєрадісних людей більше немає ніде у світі. Для того, щоб переконатися в цьому, потрібно хоча б один раз сюди завітати”, - підкреслив мер.
Михайло Сімашкевич званням “Людина року” пишається, та вважає, що найголовніше для нього - це підтримка кам’янчан.
“І Ігор Сапожко – очільник міста Бровари, і Геннадій Труханов - мер Одеси гідні звання кращого мера. Вважаю, що трійка фіналістів – це уже перемога, але головне для кожного міського голови, насамперед, повага та підтримка громади. І звичайно, сьогодні на першому місці – збереження миру та спокою”, - переконаний Михайло Сімашкевич.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую