ye-logo.v1.2

У Шепетівці двоє братів налагодили наркобізнес

Кримінал 1804
Фото: inshe.tv

Торговці наркотиками займалися продажем опіуму та сонату.

Шепетівські правоохоронці викрили двох братів, які на життя заробляли продажем наркотиків.
“Підозрюваними виявилися 54-річний шепетівчанин та його 40-річний брат. Обоє раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Правоохоронці задокументували декілька фактів збуту підозрюваними опію та сильнодіючого наркотичного засобу сонату”, - повідомляє прес-служба обласного управління міліції.
Під час обшуку в будинку, де мешкали чоловіки, міліціонери знайшли відходи від виробництва опію, що свідчить про те, що наркотик вони виготовляли у себе вдома. Також правоохоронці з’ясували, що сировину чоловіки купували у двох місцевих жительок. У їхніх будинках також було проведено обшуки і вилучено більше кілограма макової соломки.
Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 307 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Покарання — ув'язнення терміном до десяти років з конфіскацією майна.
Наразі правоохоронці з’ясовують коло осіб, які постачали підозрюваним наркотичні засоби та сировину, а також усіх клієнтів, яким вони збували готовий продукт.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую