ye-logo.v1.2

Серед молодих хмельничан найпоширеніший наркотик - марихуана

Суспільство 2926
Більше двох кілограмів наркотиків було вилучено у розважальних закладах Хмельниччини.

Хмельницькі правоохоронці з початку року вилучили 70 кілограм наркотиків. З них 18 кг марихуани, 51 кг макової соломки, пів літра опію ацетильованого і близько 100 грам психотропних речовин.

“З початку року зареєстровано 129 кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків, з яких 80 впроваджень пов'язані з їхнім збутом, - повідомив начальник відділу боротьби з незаконними обігом наркотиків в Хмельницькій області, підполковник міліції Володимир Рейман. - До кримінальної відповідальності притягнуто 70 осіб, з них 46 — наркозбувачів”.
Працівники МВС викрили підпільну нарколабораторію в Кам'янці-Подільському, в якій два місцевих жителя виготовляли “амфетамін”, а потім його збували. Також на Хмельниччині знешкодили п'ять наркопритонів і припинили діяльність групи наркозбувачів, які розповсюджували “метадон” в Шепетівці і Славуті. Спосіб і методику виготовлення “метадону” подоляни знаходили в мережі Інтернет на російських сайтах.
Більше двох кілограмів наркотиків було вилучено у розважальних закладах Хмельниччини. Найбільше молодь вживає марихуану, оскільки вона є найдешевшим наркотиком.
Загалом з початку цього року правоохоронці вилучили на 54 тисячі гривень майна осіб причетних до наркобізнесу, ще на суму близько мільйона гривень накладено арешт на майно. 

Даша ПАСТЕРНАК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую