ye-logo.v1.2

У Хмельницькому проведуть флешмоб зі збирання найбільшої кількості сміття за секунду

Суспільство 2338
letsdoitukraine.org
Проведення акції ініціювала всеукраїнська організація “Let’s do it, Ukraine”, учасник загальносвітового руху “Let’s do it, world”.. Фото: letsdoitukraine.org

25 квітня хмельничан закликають приєднатися до акції “Зробимо Україну чистою!”.

У Хмельницькому планують генеральне прибирання, долучившись до Всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою!-2015”, яка відбудеться 25 квітня з 10 до 15 години. У рамках проекту заплановано прибирання найбрудніших вулиць у місті та області, висадження дерев та квітів, благоустрій майданчиків. Передбачається проведення еко-форумів та щорічного всеукраїнського флешмобу зі збирання найбільшої кількості сміття за секунду.
Проведення акції ініціювала всеукраїнська організація “Let’s do it, Ukraine”, учасник загальносвітового руху “Let’s do it, world”, який об’єднав 112 країн світу задля того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Головною метою акції є не тільки глобальне прибирання країни від сміття, а також збільшення відповідальності українців за навколишнє середовище.
Приєднатися до волонтерського руху з прибирання можна, звернувшись до координатора в області Степана Кушніра: тел.: 096-945-02-51, або зареєструвавшись на сайті організації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую