ye-logo.v1.2

Поетеса Олена Герасим'юк привезе до Хмельницького «Глухоту»

Афіша 3034
Фото: gazeta.zn.ua

Молода літераторка стала яскравим відкриттям наймолодшого покоління поетів.

У березні стартує всеукраїнський презентаційний проект «Глухота» однієї із найяскравіших поеток наймолодшого літературного покоління Олени Герасим’юк. Збірка «Глухота» – це поезія на межі, із надривом і фольклором. «Глухота» – це світ навколо, який не здатен почути Слово. «Глухота» – це можливість для 12-ти українських міст перейти межу пізнання поезії.
Олена Герасим’юк – поетка, есеїстка і перекладачка. Її вважають поетичним відкриттям 2013 року, адже тоді вона стала лауреаткою одразу кількох премій та конкурсів, зокрема, Міжнародної україно-німецької літературної премії імені Олеся Гончара, другої премії літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» у номінації «Поезія», резиденткою першої в Україні резиденції для письменників «Станіславський феномен» тощо. Її окремі вірші перекладені англійською, литовською, грузинською, італійською, та іншими мовами.
У Хмельницький Олена Герасим’юк приїде у понеділок, 30 березня. Зустріч відбудеться у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т. Шевченка (вул. Свободи, 51). Початок о 16.00, вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую