ye-logo.v1.2

Правоохоронці розшукують шахрайку, яка за 1,5 тисячі гривень зняла “порчу” з кам’янчанки

Кримінал 2033
За декілька хвилин шахрайка переконала жертву в необхідності негайно провести ритуал очищення, мовляв, їй “пороблено”.
За декілька хвилин шахрайка переконала жертву в необхідності негайно провести ритуал очищення, мовляв, їй “пороблено”.. Фото: ilikenews.com

55-річна потерпіла віддала “цілительці” гроші, а коли прийшла до тями, тієї уже не було.

Працівники Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції розшукують зловмисницю, яка, представившись відомою “цілителькою”, ошукала місцеву жительку. До продавчині хліба підійшла незнайома молодиця та ввічливо запитала, коли працюватиме напарниця. Мовляв, минулого року допомогла їй у вирішенні делікатної проблеми. У місті проїздом, от і вирішила занести свої нові контакти.

“За декілька хвилин шахрайка переконала жертву в необхідності негайно провести ритуал очищення, мовляв, їй “пороблено”, і отримала від жінки 1,5 тисячі гривень. Коли потерпіла прийшла до тями, то ні грошей, ні “цілительки” уже не було. За допомогою жінка звернулась до місцевих правоохоронців”, - розповідають у прес-службі обласної міліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 190 “Шахрайство” Кримінального кодексу України. Відповідальність за скоєння такого правопорушення передбачає ув’язнення до трьох років. Правоохоронці здійснюють необхідні оперативно-розшукові заходи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую