ye-logo.v1.2

Пенсіонер, погрожуючи пістолетом касиру, намагався пограбувати магазин на Соборній

Кримінал 2604
Пограбувати магазин зловмиснику завадив охоронець.
Пограбувати магазин зловмиснику завадив охоронець.. Фото: mvs.gov.ua

Проте завадив зловмиснику “обчистити” касу охоронець.

На вулиці Соборна у Хмельницькому 62-річний чоловік спробував пограбувати магазин.
“На чергову частину Хмельницького міського відділу надійшло повідомлення про те, що на магазин “Економ”, який розташований на вулиці Соборна, здійснили розбійний напад”, - розповідає тимчасово виконуючий обов'язки начальника Хмельницького міського відділу міліції Сергій Трач.
Невідомий чоловік підійшов до каси магазину, витяг з барсетки пістолет і, погрожуючи ним, почав вимагати у продавчині гроші. Зупинив нападника охоронець магазину, котрий якраз перебував поряд. Грабіжник утік з місця злочину, але згодом його особу встановили та затримали.
Як виявилось, 62-річний пенсіонер того дня випив зайвого і, як він сам стверджує, вирішив таким чином пожартувати. Пневматичний пістолет купив кілька років тому у знайомого.
“Я, звичайно, дуже шкодую про вчинене. Хочу попросити пробачення у тих людей, які отримали моральний урон. У той момент я над цим не подумав. І мені дуже шкода, що усе так негарно вийшло”, - виправдовується затриманий.
Зараз підозрюваний перебуває під домашнім арештом. Вилучений пістолет направлено на експертизу. Чоловікові уже оголосили про підозру у розбої — частина третя статті 187 Кримінального кодексу України. Покарання — ув'язнення терміном до 12 років із конфіскацією майна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую